Gymstick

Kategori: Träningstips

Världens bästa hemmaträningsredskap - gymstick!
Det är en stång med elastiska gummiband på, med den kan du i stort sett göra alla övningar och verkligen träna hela kroppen. Plus att den tar inte mycket plats. Jag är helt såld!
 
Visar här några enkla övningar.
 
Här tränar du rygg, rumpa och lår. Nivå ett är att bara sträcka ut benet bakåt. När du känner att du klarar det så kan du öka svårighetsgraden och även sträcka ut motsatt arm. Spänn hela bålen.
 
Här tränar du dina axlar och nacke.
 
 
Här tränar du rumpa och ben. Sätt båda gummibanden på det bakre benet och kör utfallssteg. Tänk på att inte låta ditt främre knä gå över dina tår. Håll en rak linje med överkroppen och ditt bakre lår. Spänn hela bålen.
 
Här tränar du dina triceps, tänk på att hålla överarmarna stilla och jobba med underarmarna ner och upp. Försök att "hålla ihop" armbågarna för bästa effekt.
 
Sist men inte minst, dina biceps.
 
 
 
Klickar du på denna länk → gymstick övningar, så kan du skriva ut massvis med övningar du kan göra. Den finns i flera olika styrkor/motstånd men har man inte kört innan så skulle jag rekommendera den lättaste. Skulle det bli för lätt så snurrar man bara upp gummibanden runt stången. I förpackningen följer även en dvd med, där du får ännu mer tips och råd på övningar.
Du hittar dem på Intersport för 450 kronor.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: